Orbán Viktor: Április után folytatjuk

2022. január 25. 16:57

Az összes családtámogatási formát meghosszabbítjuk, sőt megerősítjük a választás után – mondta a kormányfő Kónyban.

2022. január 25. 16:57
null

Orbán Viktor miniszterelnök a Győr-Moson-Sopron megyei Kóny községben meglátogatta Tóth Gábor tűzoltót, feleségét, Pálmát és három gyermeküket, akik a falusi csokból újították fel házukat – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedden. A vendégségről videót is feltöltöttek Orbán Viktor közösségi oldalára.

A 9 éves Milán, a 4 éves Írisz Mária és a 3 éves Áron Máté ajándékot is kapott a miniszterelnöktől. Orbán Viktor a látogatása során elmondta: bevált az összes támogatási forma a családoknál. Ezért április után, ha a Fidesz megnyeri a választást, a kormány meghosszabbítja, sőt kiegészíti és fel is erősíti a családtámogatásokat.

(MTI)

Fotó: Orbán Viktor

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iIonah
2022. január 26. 14:53
Egy szavazatra tőlem is számíthatsz, Viktor.
csjanos
2022. január 26. 11:24
.....jó helyre ment a pénz is és Orbán is...rendes MAGYAR család...gratulálok
Menhetten
2022. január 26. 10:58
Orbán 10 éve alatt minden idők legrosszabb demográfiáját produkálta, mindemellett nálunk van a legtöbb iskolaelhagyó és az Eu legrosszabb társadalmi mobilitását is fel tudjuk mutatni. Az EU-s pénz, nem a magyarok fialtatására van... hanem, hogy ezeket a csoringer magyarokat felzárkóztassuk a nyugat bokájához legalább, hogy ne a mállóvakolatú óvoda legyen nekik a színvonal..
Emelünkerzsinéni
2022. január 26. 09:36
Folytattyátok Drágám, persze, hogy így lesz! Emeltek picit, a korrupció előre megy, ti meg a ketrecbe, a helyetekre:-)!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!