Éjjel is folytatódik a háború, a határközeli Szumi városából pokoli képsorok érkeznek

2022. február 25. 00:03

Az orosz-ukrán fegyveres konfliktus résztvevői egyelőre nem alszanak.

2022. február 25. 00:03
null

A hírügynökségi jelentések szerint az orosz-ukrán háború éjszaka sem lankad. A határhoz közel fekvő Szumiban például az alábbi felvételen látható állapotok uralkodnak.

 

 

Nyitókép: WOJTEK RADWANSKI / AFP

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
neven
2022. február 25. 09:54
Ne engedjük hogy a felelőtlen ballibernáci gyurcsótányi hazaáruló makizajos bűnbanda belesordorja hazánkat a háborúba!!!!!! ..ha akar makizaj és a fegyőrke háborúzni, menjek ők maguk, de a magyar férfiakat ne vigyék az idegen érdekek vágóhidjára!!!!!!!
mokány
2022. február 25. 06:51
Az ukrajnai események , új dimenzióba emelik az összefosás fenyegetődzéseit , egy kormánybuktatás estére .
barnabibambi
2022. február 25. 06:17
Ha az Ukránok nem teszik le a fegyvert akkor a közigazgatási létesítmények,erőművek,energetikai létesítmények,gyárak és üzemek lesznek a célpontok.
Párhuzamos különvélemény
2022. február 25. 06:08
Megrázó, pokoli képek, videók ezek. Minden jóérzésű ember elborzad ezek láttán. (Csak azt nem értem, hogy ugyanezek a jóérzésű emberek miért nem borzadtak el hasonló módon az elmúlt évtizedekben az USA által megtámadott, lebombázott, porig rombolt több tucatnyi ország miatt?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!