Újra ágyúzzák Szumit az oroszok

2023. március 08. 21:56

Egyelőre nincs hír áldozatokról.

2023. március 08. 21:56
null

Az orosz csapatok a Szumi régióban vetették be ágyútüzérségüket. Helyi idő szerint 16.40 és 17.00 között Katerinyivka térségéből 9 esetet jelentettek – olvasható az ukrán Északi Műveleti Parancsnokság Telegram-csatornáján, szúrta ki az Index.

Hozzátették: a helyi lakosság körében nem érkezett jelentés se áldozatokról, se a polgári infrastruktúrában keletkezett károkról. A katonák és felszereléseik szintén megúszták a támadást.

Nyitókép: MTI/EPA/Markijan Liszejko

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VasváriPál
2023. március 09. 10:34
Békeharc
barkasfarkas
2023. március 09. 09:22
A békepártiak meg tapsolnak ennek, legalábbis a like-szám ezt tükrözi a cikk alatt.
Cserna János
2023. március 09. 01:46
Hogyan képesek - komoly??? - emberek ilyen marhaságokat leírni? Mit is lőttek konkrétan az oroszok.? A polgári házakat például nem szokásuk, csak akkor, ha oda az ukrán hadsereg fészkelte be magát. Különben nincs értelme. Ők az ukránt testvérnépnek tartják, és bármilyen szarságokat írnak is az ukránok meg a nyugati seggfejek, nem bántják a polgári létesítményeket. A télen például Kijevben végig volt távfűtés a lakásokban, noha víz és áram esetleg nem, mert az oroszoknak nem volt célja a nép felesleges kínzása. Ezért senki sem fagyott meg. Ez nem furcsa az újságíróknak??? Az elektromos hálózatot is elsősorban azért rombolták, mert akkor diesel olajat (amit többek között Magyarország is százezer tonna számra szállít a hohol ganéságok ellenére) kell áramtermelésre és vasúti vontatásra elhasználni, s akkor az a diesel már nem a tankokat és más katonai járműveket hajtja. A polgárokra lövöldözni a drága lőszert hülyeség és nem éri meg. Ezt az okos oroszok pontosan tudják. Nem illik a háború gazdaságtanába. Valaki nézze már meg, hogy most mennyi polgári áldozata volt a háború 1 évének, és mennyi mondjuk Irakban vagy Afganisztánban és Szíriában, netán Líbiában ugyanennyi idő alatt. Két nagyságrend (azaz két helyiérték) a különbség, csak ezt a nyugati - beleértve a magyart is - média elhallgatja.
diodoro
2023. március 08. 23:04
Szóval át dobáltak a határon a gyalásókat. Csak is így lehetett hiszen nincs kar. Nincs áldozat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!