Bevallotta a német férfi: ezért költözött Magyarországra (VIDEÓ)

2023. október 02. 12:40

Komoly érveket sorolt fel hazánk mellett.

2023. október 02. 12:40

A Mandiner korábban foglalkozott már azzal, hogy egyre több német választja második otthonául Magyarországot. Egy német férfi a TikTok oldalán beszámolt róla, hogy miért költözött hazánkba – szúrta ki a Magyar Nemzet. A videóban elmesélte, hogy szerinte itt nyugodtabb és lazább életvitelt folytatnak az emberek, mint bármely másik európai országban. Külön kiemelte, hogy

Magyarországon nagyon alacsony a bűnözések száma.

Fontosnak tartja azt is, hogy nálunk alacsonyabbak a megélhetési költségek, mint például Németországban vagy Ausztriában. A videóból az is kiderül, hogy szerinte Magyarországnak elképesztően gazdag a kultúrája és a történelme.

A német nyelvű felvételt itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: TikTok

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. október 22. 16:48
Gyünni dajcse nyuggerek? Legnagyobb buli!! Csak állampolgárságot nem szabad adni nekik! Amúgy pörgetik a gazdaságot, hozzák be a lét és itt költik el.
béka
2023. október 09. 09:56
Nem tartom jó hírnek hogy a németek ,miután Merkel aktív közreműködésével tönkre tették Európát és saját hazájukat a sokat bírált Magyarországra menekülnek.Nemetorszagban kellene rendet rakniuk és eltakaritaniuk mind azt amit ránk és a saját fejükre boritottak! Gyáva megalkuvo népség .
goldie-2
2023. október 04. 15:01
Bár olyan lenne, de sajnos a gazdasági háttér hiányzik hozzá.
trifon
2023. október 04. 14:06
Hát...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!