Diktátornak nevezi, Orbánhoz hasonlítja Trumpot a Republikánus Párt egyik csoportja

2023. december 27. 08:40

Televíziós kampányt is indított a Republican Accountability.

2023. december 27. 08:40
TRUMP, Donald

A Republican Accountability PAC, mely a Republikánus Párt Donald Trump-ellenes ágához kapcsolódik, televíziós hirdetésében Benito Mussolinihez, Hugo Chávezhez, Augusto Pinochethez és Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz hasonlítja a volt elnököt, számol be a Washington Times.

A felvételen elhangzik, hogy Trump figyelmen kívül akarja hagyni az alkotmányt, tisztogatást tervez a köztisztviselők körében, és az autoriter Orbán Viktor ugyanezt a taktikát alkalmazta a magyarországi demokrácia lebontására.

 A hirdetés országos csatornákon, többek közt a CNN-en és az MSNBC-n fut majd – teszi hozzá a  lap.

Nyitókép: MTI/AP/Charlie Neibergall

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herceg-3
2023. december 27. 11:57 Szerkesztve
Vagyis, nem republikánusok, hanem faszszopó demokraták, másnéven újkommunisták!
P_F_Juli
2023. december 27. 10:14 Szerkesztve
"Republican Accountability PAC, televíziós hirdetésében Benito Mussolinihez, Hugo Chávezhez, Augusto Pinochethez és Orbán Viktor magyar miniszterelnökhöz hasonlítja a volt elnököt" A tipikus kettős mérce. Ha egy politikus a diktatúrát megvalósító balosok szerint nem az ő zenéjükre járja, az csak diktátor lehet. Pontos megközelítés azok számára, akiknek nincs ellenérvük. Az ellenoldalt vádold azzal, amit Te követsz el! A balosok szerint minden ilyen politikus figyelmen kívül hagyja az Alkotmányt, és minden rendet biztosító garanciát, sőt hiányolják az ellensúlyokat és fékeket. Miközben pedig a lengyeleknél lejátszódó események pontosan ezt mutatják, és nem a jobbosok, hanem a balosok követték el. Amerikában is hasonló játszódott le a szemünk előtt, és láss csodát, a fegyvert megpróbálják a másikra "kenni". Ezek nem változnak, mindig ugyanazok!
EX_Terminator
2023. december 27. 10:08
RÍNÓK.
zakar zoltán béla
2023. december 27. 09:42
Bodpálinkásmellár...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!