Betiltják az AfD-t?

2024. január 17. 11:40

„Mutti” ezoterikus mondataival és a kiszámítható házvezetőnő mentalitásával sokáig elfedte a baj nagyságát.

2024. január 17. 11:40
Kiszelly Zoltán
Kiszelly Zoltán
Mozgástér Blog

„Nicht sein kann, was nicht sein darf! (Ami nem megengedett, annak nem szabad megtörténnie!) — a német mainstream a Soros-hálózat segítségével készíti elő a második legtámogatottabb ellenzéki párt, az AfD betiltását. Nem az EP-választástól félnek, hanem attól, hogy három keletnémet tartománynak is olyan kormánya lesz, amely érdemi alternatívát kínál Németország és a németek számára.

A német mainstream kontraszelektált politikusai a maguk átlagos képességeivel nem tudják korunk nagy kérdéseit kezelni. Németország hanyatlása már Angela Merkel alatt elkezdődött, de a »Mutti« ezoterikus mondataival és a kiszámítható házvezetőnő mentalitásával sokáig elfedte a baj nagyságát. Eddig csak az alsó középosztály csúszott le, most már a középosztály életszínvonala is romlik, és ami a legrosszabb, esély sincsen a változásra. A többség csak álmodik a »régi szép időkről« amikor háromévente cserélték az autót, évente többször mentek nyaralni és mindenre volt pénz. A németek legkésőbb mostanra jöttek rá arra, hogy demokratikus úton nem tudnak sorsuk rosszra fordulásán változtatni.

Egy demokratikus rendszerben ugyanis van esély a kormányváltásra és a protesztpártok erősödése jelzés a néppártoknak arra, hogy egyes területeken valamit elrontottak, változtatni kell. A globalista elitek azonban nagy tervük megvalósításával vannak elfoglalva, nem akarnak a nyugati félteke átlagpolgárainak problémáival foglalkozni, és nem is tudnak nekik a »régi szép időkre« emlékeztető ajánlatot tenni. Már most szólnak, hogy még kevesebb pénz lesz, így az EU 2028-ban induló új költségvetésében az agrár- és kohéziós támogatások aránya a mostani kétharmadról egyharmadra csökkenne, ami érthetővé teszi, hogy miért »nincsen szükség« ennyi gazdára, akiket a szabályozás szigorításával és a támogatások csökkentésével késztetnek földjük nagybefektetőknek való eladására.”

Nyitókép: Frank Hoermann / SVEN SIMON / dpa Picture-Alliance via AFP

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fatman
2024. január 17. 18:42
2028 még messze van, addig jó sok választás lesz, sok esély, elzavarni a barmokat és CIA-ügynököket...
llnnhegyi
2024. január 17. 13:44
Defekt a német belpolitikában, kormányban. A libbcsikommcsi mindenáron ukrán háborúba menne! Most milliárd eurókat küldenének, ukrán elesettekre, hullákra. Pfujh!
pollip
2024. január 17. 13:09
Van egy nő, aki most alapít új szocdem pártot. Bővülne a választék.
remi
2024. január 17. 13:05
Nem jó a cím. Vagy ki kellene venni a kérdőjelet (Betiltják az AfD-t. Pont.) Vagy helyesen így lenne: Pontosan mikor tiltják be az AfD-t? Mondjuk az ilyesmi 1-2 százalékos törpepárokkal szemben működhet, de egy szövetségi szinten ~25, a keleti tartományokban pedig közel 40%-os párt esetében szinte biztosan bumeráng lesz, viszont az úgynevezett ménsztrím (ami mostanra leginkább a grünelmebajjal beszórt anarchista legszélsőbal) kifogyóban van az opciókból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!