Zavarban vagyunk: atomsugárzástól és a chemtrailtől félti Kézdivásárhely polgármesterjelöltje a lakókat

2024. április 26. 09:44

Szerinte az elmúlt két évben három atomrobbanás is történt Ukrajnában, amelyeknek nyomai a vízben és a levegőben is kimutathatók lehetnek.

2024. április 26. 09:44

Nyitókép: Cavan Images/Getty Images

Az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) polgármesterjelöltje, Szőts Emil a kézdivásárhelyi önkormányzati képviselő-testületének legutóbbi ülésén beszélt arról, hogy elkezdte félteni a város lakosságát az atomsugárzástól és a chemtrailtől – írja a transtelex.ro

Szőts aggodalmát fejezte ki a várost érő káros hatások miatt, illetve elmondta, hogy információi szerint több atomrobbanás is történt Ukrajnában az utóbbi két évben, illetve megemlítette a repülőgépek által végzett radioaktív permetezést is. 

A chemtrail egy összeesküvés-elmélet, amely szerint a világ vezető kormányai és hatalmi szervezetei titokban mérgező vegyi anyagokat permeteznek repülőgépek kipufogógázaiban rejtve, hogy olyan titkos tevékenységeket befolyásoljanak, mint az időjárás, vagy a népesség kontrollálása. 

A képviselő aggodalmait a városháza polgári védelmi irodájának vezetője, Miklós Árpád konkrét adatokkal cáfolta. Miklós beszámolója szerint a mérések alapján Kézdivásárhelyen a sugárzási szintek jóval az engedélyezett határértékek alatt vannak, így az aggodalomra semmi ok. 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pernahajder
2024. április 26. 11:00
Szerencsére ez az "atomsugárzás" nem marad egy helyben, lepottyan a laposföld széléről a jójisten gatyakorcába.
tolmacs-0
2024. április 26. 10:49
Miért nincs "szerzője" ennek az írásnak? (persze én is szégyellném, ha ilyen baromságokat írnék le, ráadásul behozva az "összeesküvés-elmélet' szókapcsolatot, ami kb olyan jelző, mint anno a klerikális, a fasiszta, a revizionista, ellenforradalmár...)
2024. április 26. 10:18 Szerkesztve
Aki ezt a cikket írta, ritka buta ember. Összemossa szezont a fazonnal ráadásul akkora hülyeségeket ír hogy az már fájdalmas. Pl. "mérgező vegyi anyagokat permeteznek repülőgépek kipufogógázaiban rejtve" Kipufogógáz?! Egyébként, ha bármilyen radioaktív sugárzás kerül a környezetbe 5 percen belül egész Európa tudni fogja...
törölt felhasználó
2024. április 26. 10:14 Szerkesztve
1. Csak a leghülyébbek gondolják azt, hogy "semmi baj nincs" azzal, hogy vegyszereket permeteznek a teljes élővilágra a levegőből, az érintett államok polgárainak a tudta és az engedélye nélkül. 2. Izgi lenne a nyilvánosságra hozni azt is, hogy mi van abban a "szaharai" porban, ami mostanra már heti szinten hull a nyakukba, szürkésbarna fátyolall takarja el az egykor kék eget és vastagon ráülepszik mindenre, az autóktól kezdve a járdán át a zöld növényzetig. .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!