Megszállta a Sirályt a Fővárosi Önkormányzat

2013. március 22. 12:11

Egy biztonsági szolgálat tucatnyi embere szállta meg a Sirály művészeti központot péntek reggel – értesült az Index. Betörték a hely ajtaját és lecserélték a zárat is.

2013. március 22. 12:11

Az Index úgy tudja: péntek délelőtt betörték a Király utcai Sirály művészeti központ ajtaját és a zárat is lecserélték. Kormányzati körök információi szerint itt szervezték a közelmúlt több ellenzéki megmozdulását, így a székházfoglalást is. A biztonsági emberek jelenleg nem engednek be senkit a helyre, miközben 6-8 ember az épületben tartózkodik. Az Index tudósítója szerint aktivisták tartanak a Király utcába, fél 11 után pedig megjelent a rendőrség és a katasztrófavédelem is a helyszínen.

A hely egyik vezetője, Schönberger Ádám elmondta: csütörtök délután fél 5-kor kaptak egy e-mailt a Fővárosi Önkormányzattól, hogy péntek reggelig el kell hagyniuk a helyet. Egy 600 négyzetméteres, berendezett helyről van szó – mutatott rá Schönberger, aki szerint azonban jelenleg nincs más lehetőségük, mint hogy átadják a helyet.

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tarackos
2015. november 26. 20:11
Ideje volt már szétrobbantani ezt a ellenfülkeforradalmi fészket! Sarlós Pista ökle lecsapott. Kár, hogy nem az ártérre építkezőkre. Van az a pénzt amennyiért Sarlós korpádosik...
tapsihapsi
2015. november 26. 20:11
apa gyere! kezdődik.... a zorbáni "demokrácia"....
G. Pantyelejevics
2015. november 26. 20:11
Fél a suttyó narirezsim, retteg. :p És pitiáner, a végletekig.
hatalmas siker
2013. március 24. 11:52
Te gazdanép vagy, ott Amerikában is?Mióta is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!