Party like it's 1929!

2013. december 31. 16:36

Scott Bradlee Loves Ya! Scott Bradlee szeret minket, üzeni, és mi is szeretjük őt. A Postmodern Jukebox név alatt futó, a legaktuálisabb popslágereket különböző retró stílusokban feldolgozó kompániájának zenéjétől még az is elvigyorodik és táncra perdül, aki a bőröndjein sóhajtozva legalább 25 éve temeti a magyar demokráciát. Esti bulizáshoz, YouTube-diszkózáshoz, otthoni bemelegítéshez vagy az előszilvesztert követő másnapossághoz küldjük mindenkinek, aki szeret minket, és üzenjük, mi is szeretünk titeket! Viszlát 2014-ben!

2013. december 31. 16:36

Blurred Lines - Vintage Bluegrass Barn Dance

Call Me Maybe

Get Lucky - Irish Tenor

Don't You Worry Child - Vintage 'Great Gatsby' Style

Royals - Sad Clown With The Golden Voice

Roar - Vintage Motown

frohes-neues-jahr-0083.gif

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2014. június 13. 19:16
"még az is elvigyorodik és táncra perdül, aki a bőröndjein sóhajtozva legalább 25 éve temeti a magyar demokráciát." Azok kik? A fideszkomcsik biztosak benne, hogy négy év alatt sikerül eltemetniük.
várúr
2014. január 01. 19:39
Jó zene. Kösz. BUÉK.
korona
2014. január 01. 19:39
Boldog új évet kívánok az ÖSSZES Mandíner szerkesztőnek, írónak, bloggernek, egyszóval MINDANNYIUKNAK, minden feltétel nélkül, hogy lehetővé tették a mindenhez való szabad hozzászólást, véleménynyilvánítást! El tudom képzelni, hogy némelyikük, hogyan hüledezett írásainkat olvasva. De mi ilyenek vagyunk. Még egyszer: KÖSZÖNÖM! És mindig nagyon örülök, ha a tévében, a különböző vitákba belevonják a MANDINER fő- vagy egyéb szerkesztőjét, munkatársát! A MANDINER tehát SZÁMÍT ebben a társadalomban. Sok Örömöt, Boldogságot Nektek és sok türelmet hozzánk! Köszönöm !!!
antioxi
2014. január 01. 19:39
BUÉK mindenkinek! (Azonban azoknak "akik mindig rárontottak és rárontanak a nemzetre" nem lesz boldog az új év-:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!