Bocuse d'Or: Magasan nyerte Széll Tamás a kontinensdöntőt

2016. május 11. 19:08

A hazánkat képviselő Széll Tamás és csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenyének, a Bocuse d'Or-nak a budapesti kontinensdöntőjét, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Svédország lett.

2016. május 11. 19:08

A Magyarországot képviselő Széll Tamás és csapata nyerte a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or budapesti kontinensdöntőjét, a második helyezett Norvégia, a harmadik pedig Svédország lett.

A Széll Tamás séf, Szabó Kevin commis, Vomberg Frigyes coach és Szulló Szabina csapatkapitány alkotta magyar csapat, valamint a norvégok és a svédek mellett Franciaország, Izland, Finnország, Hollandia, Svájc, Belgium, Dánia és Észtország csapata lehet majd ott Lyonban a 2017-es világdöntőn.

A szerdai eredményhirdetésen a legjobb halételért járó különdíjat az izlandi csapat, a legjobb húsételért járó különdíjat a francia csapat vihette haza. A legjobb commis-nak járó díjat a svéd séf segítője kapta.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2017. március 27. 23:44
Ez várakozáson felüli eredmény!!!!!!!!!!!!! Gratulálok a csapatnak! 10. és 9. helyről a legjobbnak lenni nem a "hazai pálya" előnye! Ez kőkemény teljesítmény! Kedves Mandi! Esetleg az ételekről, a versenyről fotókat nem vagytok képesek idevarázsolni?
anegy_
2017. március 25. 10:20
A videós (silány) beharangozásnál, annyi megerőltetés volt, hogy látványosan füstölt (az étel)! De ennél többet vártam a Manditól.
budapestbar
2017. január 29. 21:34
Gratulálok Széll Tamásnak és a csapatnak, a rendezőknek, és mindenkinek, aki hozzátett a versenyhez! Szép siker, amelyre lehet és kell is építeni jövőt!
brekker
2017. január 29. 21:33
sznob szarság
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!