„Egy bohóc” – nekiment az UEFA-vezér a helyére pályázó román focielnöknek

2024. január 28. 11:45

„Van egy bohóc az egyik tagszövetségben, aki naponta felhívja a többi szövetséget és a médiát, hogy arról nyafogjon, éppen milyen összeesküvést szőttünk” – mondta Razvan Burleanura utalva Aleksander Ceferin.

2024. január 28. 11:45
null

 „Van egy bohóc az egyik tagszövetségben, aki naponta felhívja a többi szövetséget és a médiát, hogy arról nyafogjon, éppen milyen összeesküvést szőttünk. Mindezt anélkül teszi, hogy bármilyen konkrétumot is elárulna rólam vagy az UEFA vezetőségéről. A tagszövetségektől értesültünk a viselkedéséről, ők is csak kiröhögik az akcióit” – mondta a Guardiannek adott interjújában Aleksander Ceferin, az UEFA szlovén elnöke Razvan Burleanu román focielnökre utalva.

Mint arról egy hónapja beszámoltunk, a korrupciós előélettől sem mentes Burleanu a britekkel szövetkezve fúrná meg a harmadik ciklusát töltő Ceferint.

Ezt is ajánljuk a témában

Ceferin 2016 szeptembere óta vezeti az UEFA-t, az első alkalommal az eltiltott és a tisztségről 2016 májusában lemondó Michel Platini utódjaként lett az európai szövetség első embere. Azóta már kétszer újraválasztották, először 2019-ben, majd tavaly, mindkét alkalommal ellenjelölt nélkül. A jelenlegi megbízatása négy évre, tehát 2027-ig szól, tehát akár még 3 évig figyelhetjük a Burleanuval kibontakozó párviadalt.

Nyitókép:  MTI/EPA/UEFA/Richard Juilliart

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2024. január 28. 20:18
hmm,igazi kultúrlény ez a korrupt senkiházi cefreszagú faszkalap
patópál
2024. január 28. 12:38
A román se lenne korruptabb.
2024. január 28. 12:07 Szerkesztve
Én értem, hogy román és fúj meg szőröstalpú meg utáljuk stb. de Ceferinnél nagyobb korrupt féreg nincs jelenleg a labdarúgás világában.
billysparks
2024. január 28. 11:50
Egy román szervezkedik a turbókorrupt ellen. Szép!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!