Valami fa bringa kellene

2012. február 27. 20:02

Ahhoz hogy teljesen egyedi bicaja legyen az embernek, a zsebbe kell nyúlni, de ha ötletességed is van, akkor nem kell a legmélyére. Interjú.

2012. február 27. 20:02
Peduncolo Joseph
Fixed Gear Hungary

Kérlek mesélj egy kicsit magadról, mit érdemes tudni rólad?

Nagyon szívesen, és örülök, hogy segíthetek, és hogy ezzel ti is segítetek nekem. 22 éves építészmérnök hallgató vagyok, de édesapám asztalos, így jött az ötlet, hogy valami fa bringa kellene. Mindig is szemeztem ilyen amerikában kapható bicajokkal, de hát ugye azok elérhetetlenek, így most egy ilyenbe kezdtem. Szeretek kreatívoskodni, újat alkotni. (...)

Mikor vágtál bele az építésbe? Mennyit dolgozol rajta egy héten és mikorra tervezed a befejezését?

A tervezésbe, mint már mondtam régen, de kivitelezni még csak két hete kezdtem el. Mindenképpen szeretném befejezni a debreceni Critical Massre, az talán áprilisban van, de ez tényleg maximum idő, jó lenne letudni márciusban.

Milyen fát használsz majd fel a pacihoz?

Fenyőből lesz, borovi fenyőből.

Mi alapján készítetted el a vázgeometriát?

Egy egyszerű 54-es vázról van lemérve, és átrajzolva. 

Teljesen egyedül dolgozol vagy azért van aki néha besegít?

Pont annyi lesz a segítségem, míg édesapám átengedi a váznak valót a gyalugépen, ugyanis ahhoz nem értek, a többit csakis egyedül szeretném csinálni, de kedves barátnőmet hadd említsem meg, aki megérti, ha péntek este 10 órakor is csak szerelek a műhelyben. (nevet)

Hát ilyen lány nem terem minden bokorban az biztos. (mi is nevetünk (a szerk.))

Igen. Mondjuk cserébe minden évben új bicaj kell neki. (mindenki nevet)

Mennyire érzi meg a pénztárcád ezt a projektet? Alapanyagokra gondolok például.

Relatív, hogy mi az olcsó és mi a drága. Úgy gondolom, ahhoz hogy teljesen egyedi bicaja legyen az embernek, a zsebbe kell nyúlni, de ha ötletességed is van, akkor nem kell a legmélyére. Jelenleg így is tervezem, alkatrészek nem lesznek olcsók, de megéri, úgy hiszem.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!