Értelmező kéziszótár DK-sokhoz

2013. február 27. 15:30

A jobboldallal sosincs kiegyezés. Mert mi demokraták vagyunk.

2013. február 27. 15:30
Bakos Dániel
Tutiblog

„• Orbán Viktor
Egy diktátor, aki önkényuralomra tör. Éppen ezért minden eszközzel fel lehet és fel is kell ellene lépni. Ez a cél minden egyebet felülír, ez a politikánk alapja. Hiába ő még mindig a legnépszerűbb párt vezetője, ki kell rekeszteni őt a közéletből. Mert mi demokraták vagyunk.

• Jobboldal
Alapvetően fajelméleti alapokon álló eszme, ahogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr is megmondta ezt az évértékelő beszédében. Egy jó DK-s ahol tudja, összemossa a Fideszt és Jobbikot, de hogy objektívnek tűnjön, árnyalja a képet azzal, hogy »a Fidesz csak utat nyitott az újnáci eszméknek«. A jobboldallal sosincs kiegyezés. Mert mi demokraták vagyunk.

• Kettős állampolgárság
Aki nem itt él, az ne kapjon magyar állampolgárságot. Ilyen egyszerű a dolog. Biztos csak elvenné a nyugdíjat meg az egészségügyi ellátást a másik elől. A nemzetet úgyis csak a jóléti szolgáltatások kötik össze. Abba kell hagyni a kesergést Trianon miatt, nem szabad bevonni a választásokba a külhoni magyarokat. Mert mi demokraták vagyunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2013. február 28. 02:10
"Értelmező kéziszótár DK-sokhoz" Egyszerű: izomból kell dobni - lehetőleg fejre! :D
Kristóf
2013. február 27. 21:02
A jobboldallal minden kiegyezés vagy kompromisszum bűncselekmény és engedmény a hazugságnak.Orbánékkal szemben az egyetlen tisztességes álláspont szemben állni és elvetni és elítélni,mert az az ember maga a gonosz.
Berecskereki
2013. február 27. 19:19
"sztárdemokrata" munkásvezér. ;-) Jaj! Kiújult a vakbelem. :-)
hátakkor
2013. február 27. 18:58
Mindenesetre a DK-nak stabil a támogattsága. 1..2%
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!