Mintha csak tegnap lett volna...

2013. március 30. 13:26

Az ilyen helyeken akkoriban Kádár rendőrei rendszeresen razziázták. Pontosan ugyanúgy, ahogy ma Orbán rendőrei a Sirályt.

2013. március 30. 13:26
Ertsey Katalin
Facebook
„Mintha csak tegnap lett volna... 25 évvel ezelőtt a Fidesz a Ma Cherie nevű presszóban tartotta a megalakulásáról szóló sajtótájékoztatót. Emlékezetes még a Kis rablóban tartott ülések sora. Az ilyen helyeken akkoriban Kádár rendőrei rendszeresen razziázták. 

Pontosan ugyanúgy, ahogy ma Orbán rendőrei a Sirályt.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 204 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Schönherz Zoli
2013. március 31. 15:04
2006-ban hol éltél mamika? Ha ennyi gondot jelent egy ilyen esemény akkor 1999-es Viking klub rendőri lerohanása ellen miért nem emelted fel a szavad?
slomovicz
2013. március 31. 13:33
Szégyen az, hogy már az anarchistákat is igazoltatják! Hát mit képzelneK ezek? Fontos része volt a tervnek ,hogy egy kis balhézás árán a jelentéktelen senkik média érdeklődéshez jussanak. De - hiába , mert ebből nem lesz semmi. A nagy gondolkodónk megmondta- " Majd megunják oszt hazamennek. " :-) Nem kell ezzel a jelentéktelen bandával foglakozni. Fölösleges. Max -2006 októberi módszerekkel, jól végigverni Öket a városon. :-)
mustármag
2013. március 31. 09:44
Gyanús csend arról, hogy kik voltak akik nem tudták magukat igazolni.
kuwiq
2013. március 31. 09:29
"Az ilyen helyeken akkoriban Kádár rendőrei rendszeresen razziázták. " Ezt azért nem ártott volna még egyszer elolvasni és rendesen megfogalmazni. Helyesen: "Az ilyen helyeken akkoriban Kádár rendőrei rendszeresen razziáztak." Vagy, ha létezik olyan, hogy egy helyet razziázni, akkor meg azt kellett volna írni, hogy "Az ilyen helyeket akkoriban Kádár rendőrei rendszeresen razziázták." Mellesleg, "ilyen helyek" akkoriban nem voltak, a Kádár rendőrség nem biztosított az ellenzékének ingyen szállást és lehetőséget az adómentes alkoholkereskedelemre. Az említett vendéglátóhelyek rendelkeztek minden szükséges engedéllyel, továbbá nem lehetett ott éjszakázni, vagy huzamosabb ideig fogyasztás nélkül ott tartózkodni, pláne nem illegálisan elfoglalni azokat. És ha valaki tizedakkora ellenállást megkockáztatott volna, mint amit az "ellenzéki"ek a Sirályban, minimum alaposan összeverték volna őket, de emellett valószínűleg egy - három évre be is varrták volna őket a rendőri intézkedésnek való ellnszegülés, illegális italkimérés üzemeltetése, köztulajdon jogtalan birtokbavétele és jogosulatlan használata miatt, az egészségügyi előírások megszegése miatt (egészségügyi könyvének kéne lenni az italkimérésben az árusítóknak) pedig még külön közveszély okozása miatt is rájuk akasztottak volna pár hónapot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!