Sirályság

2013. március 26. 11:45

Egyet nem szabad: azt hazudni, hogy azért paterolnak ki benneteket a Sirályból, mert idehaza tombol az antiszemitizmus.

2013. március 26. 11:45
Narancsy Dávid
Kerdem

A Sirály annak példája, hogy maszkok mögül kommunikáltok velünk, és azt állítjátok, ehhez nektek jogotok van. Miközben a működtető Marom Egyesület azt állítja, csak kulturális, civil programokat szerveztek ide, a Sirály látogatói pontosan tudják: bizony szeszt is lehetett ott venni, még akkor is, ha nem kasszába, hanem becsületkasszába ment a lóvé. Fizetni kellett ugyanúgy, mint bárhol máshol Budapesten vagy az ország legkisebb kocsmájában, és ez nem is volt kérdés.

A Sirály az eltitkolt és elhazudott ambíciók színtere: márpedig kedves Marom Egyesület, láthatjátok, ez egy szabad ország. Szabad benne civilkedni, szabad benne kulturális központot üzemeltetni, és szabad benne üzletelni. Egyet nem szabad, jogcím és két éve bérleti díj megfizetése nélkül helyet vinni, ott titokban alkoholt árulni, óriásit kaszálni, majd azt hazudni, hogy azért paterolnak ki benneteket a Sirályból, mert idehaza tombol az antiszemitizmus.

Azért raknak ki onnan benneteket, mert a törvények mindenkire egységesen vonatkoznak. Nemre, fajra, felekezeti hovatartozásra való tekintet és diszkrimináció nélkül egyaránt. Kérdezzétek meg a többi helyet üzemeltető vállalkozót, milyen szigorú feltételeknek felelnek meg ahhoz, hogy kocsmákat üzemeltessenek.

További jó üzletelést, Marom Egyesület!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. március 30. 14:21
"kulturális, civil programokat szerveztek" Ehhez valóban elengedhetetlen, hogy a marom.hu oldal megtekintéséhez felhasználónév, és jelszó szükséges. Balfaszok!
de karatna
2013. március 26. 17:41
Baloldali ifjú zsidók aljas óbégatása. Vége a sefteléseknek és a potyának. Már ott tartunk, hogy a Weiss bácsinak hasmenés lesz mert túlzabálta magát a sóletből, akkor, azt ordítozhatja hogy mérgezik a zsidókat. Izraelben kell szerencsét próbálni ezzel a stílussal.
Szorgos Lajhár
2013. március 26. 17:05
Egyébként ez a műbalhé is mutatja "elmaradottságunkat" a fejlett Nyugattól, ahol úgy 25-30 éve volt konjunktúrája az üresen álló romos lakóházak és egyéb épületek elfoglalásának. Jó hír szdsz-árváknak: Mucsára meg a Balkánra is begyűrűzik a külföldi módi, hurrá!!!
tóth mária
2013. március 26. 16:46
Soha, de soha nem lesz vége ennek a rohadt/bocsánat/ kettős mércének vége! Nagyon unom már a napi siránkozásaikat, pedig ahogy elnézem a helyzetet, nekik minden jár és ez sajnos így is marad, de főleg a nagy p...k!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!