A vak komondor és a betört orrú magyar valóság

2013. május 01. 14:31

Ha Caligula lovából szenátor lehetett, talán még Balogh úr nyolcvan kilós vak komondorja előtt is nyitva áll minden pálya.

2013. május 01. 14:31
Föld S. Péter
Most&Itt

„Amúgy nincs annál életszerűbb, mint az, hogy egy asszony átesik egy vak komondoron, ahogyan azt Balogh József szíves közléséből megtudtuk. Ő legalábbis a komondorra gyanakszik. Meg arra, hogy valami lehetett a pálinkában, amit megivott. Mi, többiek, akiknek az élettársa még soha sem törte össze magát egy vak komondor révén, speciel alkoholra gondolnánk: az szokott a pálinkában lenni.

És Gyurcsány keze is benne lehet a dologban, a Magyar Nemzet már nyilván rajta van az ügyön, és nem kell sok idő, hogy a Hír Tv kiderítse: Gyurcsányék egyik birtokán – merthogy nyilván több birtoka is van az ilyennek – izraeli szakemberek irányításával vak komondorokat tenyésztenek. Ezek az állatok ugyanis, s ezt már Bajnaiék kísérletezték ki, az OTP és a Mol pénzén, kiválóan alkalmasak arra, hogy fideszes polgármesterek élettársainak súlyos sérüléseket okozzanak. Eddig a dolog vidámabb része.

Most pedig egy kicsivel vegyük komolyabbra. Merthogy Balogh József és a hozzá hasonlók nem csak azzal foglalkoznak, hogy időnként eljár a kezük. Fontos ügyekről döntenek a parlamentben. Szavaznak egészségügyről, oktatásról, jogról, gazdaságról, külkapcsolatokról, kultúráról, alaptörvényről, áfáról, költségvetésről.

Életről, halálról.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. május 01. 20:47
Portikkal mi a helyzet?
simonszól
2013. május 01. 20:06
Te érdekes fejű idióta.Bizony szavaznak.Mint az a pszeudokomcsi aki bizottsági ülésen tépte meg az írnok hölgyet.
tóth mária
2013. május 01. 18:46
DrDukcsik: hááát, a válasza nem nyugtat meg!
szesztestver
2013. május 01. 16:32
Ezt a manust nehogy a jatszoter kozelebe engedjek.Brrrrr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!