Kedves fideszes ismerőseim!

2016. szeptember 12. 19:57

Remélem elhiszitek, hogy ma Európában bármely város polgármestere „meg tud egyezni Brüsszellel” saját kormánya feje fölött.

2016. szeptember 12. 19:57
Kósa András
Facebook

„Kedves fideszes ismerőseim remélem elhiszitek, hogy ma Európában bármely város polgármestere »meg tud egyezni Brüsszellel« saját kormánya feje fölött, és tömegesen tud betelepíteni menekülteket »Brüsszel által«, még akkor is, ha az adott kormány, a hatóságok ehhez nem járultak hozzá. Például elképzelem, ahogy Karácsony Gergely idehozat repülőgépen X ezer menekültet,és Pintér Sándor mondjuk kezét tördelve áll Ferihegyen, hogy »jaj Gergő ezt azért még sem kéne, de hát én mit is tehetnék, mint belügyminiszter, ha nincs a gépnek leszállási engedélye, akkor nincs, ha nem jöhetnének át az útlevélellenőrzésen, akkor nem, de ez a csintalan Gergő gyerek megegyezett a Sulccal, akkor most mi mit tegyünk…«  és a repülő betolakszik két lasztminites ciprusi charter közé, a migránsok meg átnyomakodnak a kapukon, és mielőtt tehetetlenül álldogáló magyar rendőrök tekintetétől kísérve elindulnának a különbuszokkal Zuglóba, még jól bevásárolnának a gyutifríben, ugye mennyire életszerű :D”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 283 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gombóc XVI. Artúr
2016. szeptember 14. 09:50
Az is tény, hogy mit mondott Botka de ez sem téged, sem Viktort nem zavarja.
BőröndÖdön
2016. szeptember 13. 18:52
A birkáknak van agyuk?
Lolka-Bolka
2016. szeptember 13. 15:26
na az a fideszes ismerose ......!@!!!!!!@!!!!!@
Lolka-Bolka
2016. szeptember 13. 15:25
te budos gecy kreten ......es ennyi!!!!!! hany migranccccccst fogadtal be te goreny?????????hanyhatnekom van toletek budos NACI-tol.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!