Lehet mondani, hogy Matolcsy lop

2017. június 28. 18:05

Az első fokot tavasszal elbukta, fellebbezett. Most annyi sikerélménye lehetett, hogy az ügyvédi munkadíjam csökkentésére tett indítványának másodfokon helyt adtak. Soha nagyobb öröme ne legyen. :)

2017. június 28. 18:05
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A Fővárosi Ítélőtábla ma jogerős döntésével helybenhagyta az első fokú bíróság ítéletét, amely elutasította Matolcsy György jegybank-elnök keresetét az általam képviselt Bárándy Gergely szocialista képviselővel szemben. Bárándy Gergely a közpénz jellegét elveszítő alapítványi vagyonrendelés és a Matolcsy-klán helyzetbe hozása kapcsán, tavaly májusban a parlamentben – többek között – azt mondta Matolcsynak, hogy »Ön lop«. Matolcsy emiatt perelt. Az első fokot tavasszal elbukta, fellebbezett. Most annyi sikerélménye lehetett, hogy az ügyvédi munkadíjam csökkentésére tett indítványának másodfokon helyt adtak. Soha nagyobb öröme ne legyen :)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2017. június 29. 11:09
"„A Fővárosi Ítélőtábla ma jogerős döntésével helybenhagyta az első fokú bíróság ítéletét, amely elutasította Matolcsy György jegybank-elnök keresetét. "Bárándy Gergely Matolcsynak, hogy »Ön lop«." Nosza, akkor biztosan megtettétek a feljelentést az ügyészségen: ha Matolcsy lopott, akkor az ellopott közpénz valahol feltalálható, ott kell lenni, és az ügyészség-rendőrség köteles kinyomozni, megtalálni és visszaadni a közpénzt a köznek. Szóval: mennyi is a Schiffer-Bárándy-klán feljelentésének az ügyészségi-rendőrségi iktatószáma, az ügyiratszáma??? Ezt mondjad el nagy tudású András, igazságbajnok, nem kell a rizsa, az ilyen meg olyan elutasításról, "Ön lop!"-ozásról! Ha valamit elloptak, fel kell kutatni és meg kell találni, ha te erre Schiffer nem teszel ráutaló, konstruktív magatartást: szar ember vagy!
catalina9
2017. június 29. 07:57
Lehet mondani, hogy Matolcsy lop" mint jogász, talán nem a mondással, hanem a bizonyítással kellene foglalkoznia... a mondást már Karsai elvtárs is "megnyerte", a bizonyítással azonban adós maradt, ez sosem volt erőssége a balosoknak . " Az indoklásban az ítélőtábla amúgy "megfeddte" Karsait, mondván: "ha valaki ilyen erős kifejezést használ, joggal elvárható, hogy ÉRVEKKEL alátámassza, ezzel viszont adós maradt".
Mich
2017. június 29. 01:37
Lehet mondani, hogy Schiffer hazudik és lop.
Harangláb
2017. június 28. 22:46
Mondhatnám, hogy neked se legyen nagyobb örömöd Bandi, de nem teszem! Cserében viszont elmondom a VÉLEMÉNYEMET, miszerint a magyar bíróságok a politikusok rágalmazásaival kapcsolatos ítéleteikkel szépen tönkreverik az állami rendszer egyik fontos pillérét, és ezzel aláássák a demokratikus jogrendet! Elképesztő a felelősségük, és még elképesztőbb a felelőtlenségük! Az nem jogvédelem, és jogállam, ha egy közszereplő védtelen bármilyen mocskolódással szemben!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!