Brutális baloldali kulturális erőszak Erzsébetvárosban

2021. február 08. 17:57

Egy kulturális álarcot viselő baloldali kampányközpont fogja mérgezni a közélet levegőjét.

2021. február 08. 17:57
Fidesz Erzsébetváros
MTI-OS

„A kereszténygyűlölő Niedermüller Péter elvette a méltán híres művészeti műhely, a Molnár Antal Zeneiskola elől az iskola számára felújított, az erzsébetvárosi Damjanich utcában található épületet.Ebben az iskolában tanult valamikor Kocsis Zoltán világhírű zongoraművész és Presser Gábor, a fantasztikus dalokat alkotó LGT alapítója is.Az intézményt kifejezetten a zeneiskola számára, annak szakmai vezetésével egyeztetve újította fel az előző, fideszes vezetésű önkormányzat, amely a szakmai elvárásoknak megfelelően, zeneszobákkal, hangszigetelt ajtókkal, ablakokkal, hangolóhelyiséggel és próbatermekkel rendelkezik.

A Vattamány Zsolt által vezetett előző önkormányzat képviselőtestületének szinte minden tagja, beleértve a jelenlegi városvezetéshez tartozó képviselőket is, megszavazta, hogy az épületben a Molnár Antal Zeneiskola kapjon helyet. Ám ebben az új iskolában egy napot sem tudtak eltölteni a tanárok és a tanulók, mert a baloldali önkormányzat 2019 ősze óta nem adta birtokba nekik, akik azóta is bizonytalanságban élnek. A több százmillió forintból felszerelt épületet most politikai célra használja fel az elszabadult hajóágyúként romboló DK-s vezetés. Ahelyett, hogy erzsébetvárosi művészpalánták tanulnának a nekik felújított iskolában modern, 21. századi körülmények között, most innen minden jel szerint egy kulturális álarcot viselő baloldali kampányközpont fogja mérgezni a közélet levegőjét.

A Fidesz Erzsébetvárosi Szervezete felháborítónak tartja, hogy a baloldal már a látszatra sem adva építi le Erzsébetváros kulturális életét és helyette balos haveroknak játssza át az oktatást szolgálni hivatott intézményt. A Fidesz felszólítja Niedermüller Pétert, hogy haladéktalanul adjon hasonló felszereltségű és kialakítású épületet a zeneiskola számára, ahova az a 600 növendék, akiktől ma az épületet elvette, beköltözhet.A Fidesz vizsgálja, hogy milyen jogszabályt sértett a Niedermüller-féle politikai rablóbanda a pályáztatás során és magyarázatot vár arra a botrányt botrányra halmozó baloldali vezetéstől – beleértve a mindenhez bólogató Momentumot is –, hogy a baloldal választási ígéreteit megszegve honnan veszi a bátorságot Erzsébetváros zenei közösségének a lenézésére és arcul csapására”.

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvanpeter
2021. február 09. 09:51
Sokan nem akarják elhinni, hogy minden eddiginél veszedelmesebb vörös tömeggyilkos diktatúra fenyeget bennünket.
Porkoláb Zsuzsa
2021. február 08. 23:36
Hála isten, hogy lett nekik is helyük, egy új, amelybe illik bele nem sz.ni. Ez ők, ez meg mi, ilyen ponttért ilyen jegy jár. Rosszból jó lett, minden romon épülni kell újnak. Tán még jobban is jártak, megérte a dili. Csak alkossanak valami szívhez szólót és szépet, mert ez utóbb nem volt szép.
Claudius1
2021. február 08. 23:35
tetszettek volna köcsög fideszeseknek választást nyerni. Mit nyafognak a csicskák, övék az ország. Rohadt korruptak.
nyugalom
2021. február 08. 19:55
Nem vájjak ki egymás szemet! Fajta rajta! Hany ripacs jar majd oda? Diploma ugrik! Nider ad egy bitcoint!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!