Ismerjük ezt a típusú embert: aki rosszat akar mindenkinek

2021. augusztus 30. 15:32

Bayer felszólította a szurkolókat, hogy ha kilátogatnék a meccsre „részesítsenek megfelelő fogadtatásban”.

2021. augusztus 30. 15:32
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Bayer Zsolt, a Fidesz gyűlöletbohóca ma felszólította a szurkolókat, hogy ha kilátogatnék a meccsre, amire Csányi Sándor MLSZ-elnök meghívott, »részesítsenek megfelelő fogadtatásban«. Ismerjük ezt a típusú embert: aki rosszat akar mindenkinek, aki kevésbé frusztrált és boldogtalan, mint ő. Szíve joga.

De van egy rossz hírem. A magyar szurkolók és focisták nem jobboldaliak. Illetve: jobboldaliak is. Ahogy vannak köztük baloldaliak és liberálisok, hívők és ateisták, családosok és gyerektelenek, heterók és melegek.

A foci, különösen a magyar válogatott: mindenkié, aki magyar. A Momentum-szavazóké és a Fideszeseké. Az enyém és Orbán Viktoré. Meg Bayer Zsolté is, ha a foci is érdekli, nem csak a gyűlölködés.

A magyarok meg dönthetnek, hogy olyan vezetőket akarnak választani, akik az ország felét nem tekintik magyarnak - vagy olyanokat, akik nem tesznek különbséget magyarok és magyarok között. Hajrá magyarok!”

Nyitókép: Fekete-Győr András Facebook oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyugyu12
2021. augusztus 31. 19:18
Badzser Zsótinak már régen elgurult a gyógyszere.
geyza1947
2021. augusztus 31. 10:46
Tény, hogy bayer egy tömény bosszúállás rosszindulat, akárcsak a főni !
Vakfolt
2021. augusztus 31. 08:54
"De van egy rossz hírem. A magyar szurkolók és focisták nem jobboldaliak. Illetve: jobboldaliak is. Ahogy vannak köztük baloldaliak és liberálisok, hívők és ateisták, családosok és gyerektelenek, heterók és melegek." Heteró az anyád picsája. Vannak normálisok meg aberráltak. Teljesen felesleges az aberráltakat tovább osztályozni, mint baloldaliak, liberálisok, ateisták, melegek. Ez már felesleges részletezés. Azt a szopott fasz fejedet én tök szégyelleném és szatyorban hordanám inkább.
BobbyBacsi
2021. augusztus 30. 21:42
Nem értem a Csányit(ha csak nem a vip páholyban bitosít nekik helyet).Ha ezt a két elmeroggyantat szájba csapkodják,vagy csak olyan transzparens rigmus lesz ami őket inzultálja ,az csak a Fidesz ill. a válogatott sínyli meg.Ezeknek a malmára hajtja a vizet magyarán.. ha akartak volna úgy is elmentek volna..szerintem ez most rossz húzás volt :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!