A propagandamédia azt kéri számon rajtam, hogy miért titkoltam el egy választási ígéretemet

2022. április 14. 14:38

A képen Párizs szerepel, ahol már átengedték a gyalogosoknak a Szajna-partot.

2022. április 14. 14:38
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

»A pesti alsó rakpartot fokozatosan átadjuk a sétáló, kerékpározó, rollerező emberek számára« – szerepelt a 2019-es választási programomban. A propagandamédia most azt kéri számon rajtam, hogy miért titkoltam el egy választási ígéretemet, és miért csak utólag kommunikálok egy 2023-ban elinduló fejlesztésről. Van, ami nem változik…

A rakpart fejlesztése csak jövőre, az M3-as metró átadását követően folytatódik, éppen azért, hogy minél kevesebb korlátozás nehezítse a közlekedést egyszerre. És pontosan azért beszélünk most a rakpart jövőjéről, hogy legyen idő felkészülni a felújítás elindításáig.

A képen Párizs szerepel, ahol már átengedték a gyalogosoknak a Szajna-partot. Én azt gondolom, hogy ami a párizsi embereknek jár, az jár a budapestieknek is. Sőt, nekünk több is – mert a budapesti Duna-part szerintem még szebb is!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Carcess
2022. április 19. 09:55
Csak olyan fejlesztés van a fejedben Gelgő, amiben a pélót verhetik az emberek? Olyan nem lehet amivel szebb hasznosabb élhetőbb lenne? Mert ettől csak nagyobb dugó lesz meg több csikk a dunában.
rókabácsi
2022. április 15. 17:51
ha jártál volna ott nem mondanád! mert ott van egy út amely több sávos éa nincs is szükség a parta autozni! hiper hazudos!
Papamaci1957
2022. április 15. 11:11
Amúgy egyszerű a megoldás. Le kell fedni az alsó rakpartot az Eötvös tér és 03.15. tér között. Az autók az alagutban futnak, felette meg egy korzó létesülhet. Ja hogy nincs rá pénz? Elszórtátok, mi? Fürjes Balázs megoldaná, de nektek ő nem kellett, helyette ott a kamudiplomás nyikhaj.
Papamaci1957
2022. április 15. 11:02
A párizsi embereknek jár a Notre Dame felgyújtása, a Bataklan merénylet, idős zsidó asszonyok reptetése, tanárok lefejezése. Szegény pestieknek még ez sem jár, nekik csak Kalácsony Gelgely jut.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!