Politikai átnevelés a cseh iskolákban

2023. április 11. 09:41

Az új kulturális Mar­shall-terv félreérthetetlen jele annak, hogy az Egyesült Államokban egyesek nem mondanak le világátnevelő ambí­cióikról.

2023. április 11. 09:41
null
Deme Dániel
Deme Dániel
Magyar Nemzet

„Amikor a hetekben a Fehér Ház bejelentette, hogy 690 millió dollárt különít el a következő évre az Elnöki kezdeményezés a demokratikus megújulásért nevű programra a nemzetközi demokráciaexport keretén belül, Varsótól Budapestig sokunknak végigfutott a hideg a hátán. Az új kulturális Mar­shall-terv félreérthetetlen jele annak, hogy az Egyesült Államokban egyesek nem mondanak le világátnevelő ambí­cióikról. Persze abban is biztosak lehetünk, hogy a dollárkötegekkel egyidejűleg érkezik majd a politikai bot is azoknak, akik nem akarnak meghajolni a demokraták által felszentelt aranyborjú előtt.”

Nyitókép: Celal Gunes / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. április 12. 08:18
Mennyivel egyszerűbb a pártállamot szolgálni,ugye,Dani?!
Igazszó
2023. április 11. 15:14
Helyes. Pusztuljanak a csehek!
NERbot
2023. április 11. 13:51
Minden erőnkkel meg kell akadályozni, hogy demokráciára neveljék az utódainkat!
csulak
2023. április 11. 12:27
AMCSIK HAZA ! a ruszkik mar hazamennek !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!