Közösségi Kertek Projekt

2011. szeptember 26. 09:24

A KÉK – Kortárs Építészeti Központ mintakertek kialakításával, és átfogó tudástár létrehozásával segítené a városi kertészkedés önszerveződését.

2011. szeptember 26. 09:24

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bookmark
2011. szeptember 26. 12:44
Az otlet nagyon!!! Tessek tovabb csinalni!!! Ajanlom a futobabot is mert, egyreszt nagyon jol no es igenytelen, es arnyekot is lehet vele csinaltatni, ami esetleges lugasok kialakitasahoz is jo. Csak igy tovabb!!! A kovetkezo projekt az erkelyen valo termeles megszervezese lehetne. Oda is odasut a nap. Hihetetlen de igy van.
kardosdoktor
2011. szeptember 26. 11:07
Tamáskodva várom a folytatást. pesti paradicsom? Budán. Most már nem az acél országa vagyunk, hanem a bőröndös paradicsomé. Formabontóan hüjék (sic!) vagytok. Erre lehet felvenni eus lóvét is? :) Kellenek a kis országba a nagy ötletek. :) Remélem, hogy csak rosszindulatú vagyok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!