Szánthó Miklós: A jobboldal morális tartása meg fog erősödni

2024. február 17. 21:23

Az Alapjogokért Központ főigazgatója kijelentette, Orbán Viktor a tanulságokon túl a feladatok közé sorolta a gyermekvédelmi rendszer megerősítését.

2024. február 17. 21:23

A jobboldalon van felelősség, levonják a konzekvenciákat és helye van az őszinte beszédnek – jelentette ki Szánthó Miklósa HírTV-nek nyilatkozva Orbán Viktor 25. évértékelő beszéde után. Az Alapjogokért Központ főigazgatója szerint az, hogy a kormányfő szükségszerűnek és helyesnek nevezte a lemondásokat, valamint arról is beszélt, meg fogják erősíteni a jobboldal morális tartását, az a jobboldal erős és egyenes gerincének a megtámasztásául szolgált.

A főigazgató kijelentette, Orbán Viktor a tanulságokon túl a feladatok közé sorolta a gyermekvédelmi rendszer megerősítését

és átvizsgálását az alkotmánytól a miniszteri rendeletekig. 

Boros Bánk Levente kiemelte, a jobboldal mások és a saját hibáiból is mindig tanult. A Nézpont Intézet politikai elemzési igazgatója emlékeztetett, Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéddel, Novák Katalin és Varga Judit pedig a lemondásukkal mutattak példát. Rámutatott, amikor a miniszterelnök kétszínűnek nevezte a baloldalt arra utalt, soha, semmiért nem vállalják a felelősséget. 

Nyitókép: Képernyőfotó/HírTv

 

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. február 19. 12:19 Szerkesztve
A morális tartást az erösiti ha nem fogadja el a parlament Novák lemondását. Akit a nép szeret. Nem véletlenül. Balog elvitte végül a balhét, amit rögtön kellett volna mielött Novákban felmerült a lemondás. Novák nem követett el bünt, lemondása inkább hatalmi harcnak tünik. Mint a hadsereg föparancsnoka szerepe nöhet. Ha nem is akkorára mint árpibácsinak anno. Nagy veszteség lenne a magyaroknak. Ha nem marad nem megyek el szavazni senkire.
marcon-2
2024. február 19. 07:00
Hagyjuk már, b.meg, ezt a 'morális tartást' a libsikkel szemben! Fényévekkel vagyunk előttük a moralitás kérdésében, és voltunk mindig is, és ha esetleg egyszer-egyszer hibázunk, még akkor is fényévekkel leszünk előttük - nem kell ezt folyamatosan bizonygatnunk. Erre most mit csinálunk?! A 'mert nekünk van morális tartásunk' mottóján feladtuk és elveszítettük 2 szimbolikus társunkat egy olyan "ügy" miatt, aminek a súlya messze túl lett dimenzionálva. És itt egyvalamit mindenki elfelejt: miközben a morális tartást kifelé folyamatosan bizonygatni akarjuk, akkor is, amikor semmi szükség rá, a családtagjainkat értelem, érzelem és legfőképp küzdelem nélkül feladjuk? Még egyszer elmondom: egy olyan ügyben, melynek valódi súlya és a következménye kirívóan aránytalan. Ez mennyire elfogadható morálisan? Óriási hibát követett el, aki ezt a 'mea culpa' irányt javasolta ebben az ügyben, ugyanis olyan "büncselekményt" vallottunk be -a moralitásunkat bizonygatva- , amit nem követtünk el...
Palatin
2024. február 18. 12:20
Orbán dobbantott egy nagyot az évértékelö beszédével, a Fidesz jelentösen visszaerösödött, mert minden értelmes ember látja, hogy ök még a hibáikat is korrektül rendezni, jóvátenni tudják. Az ügy korrektül le van zárva, minden szál el van varrva. A lufi kipukkadt, mint Gyurcsány minden szappanbuboréka Az érintettek megbánták hibáikat, méltósággal lemondtak Továbbra is tiszteljük és szeretjük a két, - különben nagyon sikeres -, politikus hölgyet, akik sok jót tettek az országért. A hibájukat korrekt módon jóvátették. K. Endre már különben is szabadult volna a háziörizetböl. Azóta már súlyos beteg anyját ápolja Erdélyben Bárcsak Gyurcsány is lemondott volna 2006-ban azonnal, amikor ennél sokkal nagyobb disznóságot követett el, nemcsak a gyermekek, hanem az egész magyar nép ellen. Ö ezt nem tette, helyette rendörrohamot indított az ellene tüntetökre, ahol 11-en elvesztették a látásukat Gyurcsány gumilövedékei által. MOST MEG NEKI VAN A LEGNAGYOBB SZÁJA. Hasonlítsd össze a két esetet
kovsa
2024. február 18. 09:38
https://www.youtube.com/watch?v=ezLTx6GYgKQ A NÁZI-k nem jobboldaliak, hanem szocialisták. Mások is vannak, akik ezt gondolják és ki is mondják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!