Snowattack Warm Up a Studióban

2012. november 08. 15:22

A Chase and Status, Dub FX, Andro, Revolution és Dj O'Neal is fellép pénteken a Snowattack Warm Up elnevezésű bulin a Studióban, melyet a szervezők a Snowattack fesztivál bemelegítésének szánnak.

2012. november 08. 15:22

Európa egyik legnagyobb sí- és snowboard fesztiválját, a Snowattack-et immár közösen szervezi a MEEX és a Sziget Kft. Franciaország egyik hegyi síterepén, Puy Saint Vincent-ben évek óta több mint 3000 magyar fiatal sportol és bulizik együtt, a zenét nemzetközi és a magyar színtér neves szereplői szolgáltatják. A 2013-as Snowattack január 26. és február 2. között lesz.

A Snowattack Warm Up című november 9-i budapesti bemelegítő buliban a Studióban dj-setjével ott lesz az egyik legizgalmasabb és legsikeresebb brit drum'n'bass produkció, a Chase and Status. Az elektronikus zenész-producer páros mellett fellép Dub FX, vagyis Ben Stanford. Az Ausztráliából indult előadó zenéjéhez loop és effekt pedálokat használ, ezekkel keveri saját beatbox, vokál, baseline és ének/rap hangjait. Egyaránt épít a raggae-re, a drum&bass-re, a dubra, a hiphopra és a dzsesszre. DubFX független a kiadóktól, a YouTube-ra feltöltött videóival önmagát menedzseli. A pénteki esten a hazai dj-generációt Andro, az operaénekesből beatbox előadóvá vált dj, Revolution, valamint Dj O'Neil is zenél.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!