A világhírű és világot alakító magyar párt

2013. május 07. 17:07

A Jobbik szombati rendezvénye könnyedén verte a geopolitikailag legfontosabb eseményeket, nem beszélve az olyan pimfségekről, mint az EU megszorításokat erőltető politikájának csődje.

2013. május 07. 17:07
Ordosz Műhely
Alfahír

„Szombaton este 7 órakor a több nyelven sugárzó Euronews nevű hírtévé vezető híre az a rendezvény volt, amelyet a Jobbik tartott Vona Gábor pártelnökkel az élén a Budapesten nyitó Zsidó Világkongresszus (WJC) alkalmából, amelyet a balliberális sajtó ZsiVi-nek becézne, ha azt a jobboldal találta volna ki.

A második hír a Szíria elleni izraeli támadás volt, majd következtek a további, »kevésbé fontos« hírek, mint az unióellenes brit UKIP párt földrengésszerű eredménye a helyhatósági választásokon (a Jobbikot ennyire a szívén viselő Euronews elfelejtette ezt az eseményt is a Jobbik szemszögéből vizsgálni, leszögezve, riasztó, hogy Nigel Farage pártjának áttörése mennyire erősítheti a magyarországi EU-t szintén otthagyni akaró, fasiszta, antiszemita, stb. pártot), majd jöttek a megszorítások ellen tiltakozások és a többi  hírek.

Vagyis a Jobbik szombati rendezvénye könnyedén verte a geopolitikailag legfontosabb eseményeket, nem beszélve az olyan pimfségekről, mint az EU megszorításokat erőltető politikájának csődje.

És aki azt hiszi, hogy az Euronews szerkesztői kivételek voltak, vegye a kezébe a ma reggeli világlapokat. A három világlapból kettő, az International Herald Tribune és a Financial Times nem említi a WJC budapesti konferenciáját. Szemben a Wall Street Journallal, amelynek 5-ik oldalán vezető hír. Csak nem éppen saját jogán, hanem – és most idézzük a budapesti beszámoló címét, amelyet Margit Feher és Veronika Gulyas követett el – a Jobbik miatt. Úgymond: »Magyarország szélsőjobbja tiltakozik«. A cikket fotó illusztrálja, amelyen egy jobbikos szimpatizáns láthat Árpád-sávos zászló és más lobogók társaságában úgy, hogy polójának háta hirdeti: »A magyar föld nem eladó«.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nosam
2013. május 21. 03:32
Majd jól megbaszom a jobbikos zsidó kurva anyádat, és akkor megtudod.
Antigoné
2013. május 21. 03:30
Íme, az "elfogulatlan és objektív" világsajtó! Így tessék eztán nézegetni a tényszerű külföldi orgánumokat, mennyire tudják súlyozni, miről érdemes és kell tájékoztatni a nagyérdeműt.
slomovicz
2013. május 20. 22:35
Világos,hogy a Jobbik elszivja a világegyetemből a zoxigént! Sőőt! felszámolják a világegyetemet! Hatalmas a veszély. Gyertek! Rettegjünk együtt! :-) A franciaországi merényletek, zsidó közösségek ellen, kutyafsza a Jobbikhoz képest. :-)
kgy
2013. május 20. 16:57
Na azért gondolkodni nem ártana a jobb oldalon sem. A radikalizmus fontos, mert megfogalmazza, érthetővé teszi a problémákat, rámutat azok okaira, kikerüli a szükségtelen magyarázkodó köröket, felveti a tabu témáket stb. De nem mehet fejjel a falnak, figyelnie kellene a hatásokra, amit kivált stb. Szerintem indokolt a kritika.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!