Húzzál haza!

2022. augusztus 01. 08:57

Az új Goodfriend. Kár a fáradtságért. Mielőtt idejönne, már előtte takarodjon haza.

2022. augusztus 01. 08:57
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Mielőtt beleélné magát a nagykövet »úr«, hogy idejön a gyarmatokra a Gucci övvel díszített, harmadik világbeli hazájából, ahol naponta lövöldöznek agyon bárkit mindenféle ócska kretének, a hazájából, ami a polgárháború szélén táncol, a hazájából, amit egy demens vénember »irányít«, szóval, mielőtt idejönne onnan, és elkezdené nekünk elmagyarázni, mi a demokrácia meg a szabadság, van egy javaslatom:

Mi itt remekül elvagyunk a magukfajta idióták iránymutatásai nélkül. Világos? Köszi, de ezt ismerjük. Negyven évig virsli-ujjú, büdös szájú szovjet elvtársak akarták nekünk megmondani, mi az egyedül üdvözítő út. Most azok átváltoztak »woke«, cancel culture hívő, neomarxista faszkalapokká, és ott folytatják, ahol a szovjet elvtársak annak idején abbahagyták. 

Ezek egyike maga, nagykövet »úr«.

Az új Goodfriend.

Kár a fáradtságért. Mielőtt idejönne, már előtte takarodjon haza.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
feketepemete
2022. augusztus 02. 21:23
Bayer Zsolt megfogalmazása kicsit nyers, de igaza van :-)
machet
2022. augusztus 02. 10:04
Lehetnek különféle álláspontok de szerintem az Usa politikája a következő idők és a világ nagy kérdése.Rátaposok mindenre csak hasznom legyen belőle,miközben mindenféle kamu hivatkozásokat fújok reggeltől estig.Nagyon erjed már ez a dolog. Nem nagyon lehet ezt már sokáig művelni.Most őszintén, mivel jöhet megint ez a "jóbarát" ide .Nagyon uncsi már a dolog. Na akkor lássuk Amerika,mit lépsz?
BlancoAgilon38
2022. augusztus 01. 20:49
Kiváló írás. Minden szíva igaz és jogos.
koronaszepe
2022. augusztus 01. 19:07
Meg kell szakítani a diplomáciai kapcsolatokat az USA-val. Vagy üzenjünk nekik hadat, egyszer már bejött!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!