FT: Hiányozni fog a Malév

2012. február 13. 08:30

A Financial Times arról cikkezett, hogy Csehországnak és Magyarországnak van miért aggódnia, ugyanis valódi esélyük van arra, hogy ismét recesszióba fordul a gazdaságuk.

2012. február 13. 08:30

Az Economist a Malév leállása kapcsán közölt egy cikket, amely a közép-kelet-európai államok nemzeti légitársaságának küzdelmét állította a középpontba. A várakozások szerint Magyarország Szlovákia útját fogja járni, és túlnyomórészt olcsó légitársaságok fogják átvenni a Malév helyét.

Ugyan van néhány pozitív kivétel a régióban, de Románia és Lengyelország nem ezek közé tartozik, ők ugyanis már közel vannak saját Malév-pillanatukhoz – idézi a brit lap írását a Médianéző. A kelet-európai légitársaságok előtt álló lehetőségek aggasztóan korlátozottak. Egy blokkon belüli megállapodás meglehetősen valószínűtlen. A szerző szerint amíg ez így is marad, addig az olcsó légitársaságok továbbra is uralni fogják a keleti régió országait.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!