Egyszerűsíti márkái neveit a Magyar Telekom

2013. március 27. 12:24

Év végére a T-Mobile és a T-Home is egyszerűen csak T lesz; a nagyvállalatokat kiszolgáló T-Systems neve viszont nem változik – írja a hvg.hu.

2013. március 27. 12:24

A Magyar Telekom bejelentése szerint az új online képességek és a digitális otthon irányába bővíti telekommunikációs alaptevékenységét, valamint tovább erősíti jelenlétét a nem hagyományos üzleti területeken is – írja a hvg.hu. A vállalat emellett egyesíti lakossági márkáit, így év végére a T-Mobile és a T-Home egységesen T lesz. Ennek következtében az ügyfelek minden szolgáltatást egy márkanév alatt érhetnek el. A névváltoztatáshoz új arculat is társul majd.

A cég közlése szerint ugyanakkor a nagyvállalati ügyfélkört kiszolgáló T-Systems Magyarországot nem érinti a névváltoztatás.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polgár
2013. március 27. 15:07
Egy számlát is kapunk?
kjkj945
2013. március 27. 14:58
A bundának nincs gallérja, mégis bunda a bunda. Ihaj bunda, csuhaj bunda, mégis bunda a bunda, Ihaj bunda, csuhaj bunda, mégis bunda a bunda. Kifordítom, befordítom, mégis bunda a bunda. Ihaj bunda, csuhaj bunda, mégis bunda a bunda, Ihaj bunda, csuhaj bunda, mégis bunda a bunda. Leterítem a bundámat, mégis bunda a bunda. Ihaj bunda, csuhaj bunda, mégis bunda a bunda, Ihaj bunda, csuhaj bunda, mégis bunda a bunda. Ha megázik is a bunda, mégis bunda a bunda. Ihaj bunda, csuhaj bunda, mégis bunda a bunda, Ihaj bunda, csuhaj bunda, mégis bunda a bunda. Hogyha rongyos is a bunda, mégis bunda a bunda. Ihaj bunda, csuhaj bunda, mégis bunda a bunda, Ihaj bunda, csuhaj bunda, mégis bunda a bunda.
kamasuka
2013. március 27. 14:40
Legalább nem kell majd a kormánynak keresgélnie, hogy kire is vet ki rendkívüli adót. T-adó, és kész. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!