A 4iG-é a megtisztított T-Systems

2019. július 09. 11:32

A kis- és középvállalati üzletág nem képezi az üzleti tranzakció részét.

2019. július 09. 11:32

A 4iG megállapodást írt alá a Magyar Telekom Nyrt.-vel a T-Systems Magyarország Zrt. megvásárlásáról – közölte a 4iG kedden a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A megállapodás alapján a 4iG Nyrt. a tranzakció zárásakor megvásárolja a T-Systems Magyarország részvényeit. A tranzakció zárását megelőzően a T-Systems Magyarország kis- és középvállalati értékesítési üzletága leválasztásra kerül, és az nem képezi az ügylet tárgyát.

(MTI)

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
I_Isti
2019. július 10. 07:18
Ja , egyébként meg a témában annyi hülyeséget olvastam, ami már fájdalmas. Valszeg a következő uniós költségvetés fő csapásiránya az it és infokommunikációs infrastruktúra fejlesztése lesz. Ezen tendereknél és pályázati kiírásoknál pedig nyilván egy magyar cég kevésbé rúg labdába, mint egy germán gyarmattartó multija... kivéve, ha a germán multi véletlenül magyar kézben is van, és tényleg képes a feladat megoldására, mert van egy csomó referenciája...
adam
2019. július 09. 15:59
Itt okádnak a mi kis kincseink. ...pedig csak annyi történik, hogy visszakerül magyar kézbe legalább annak egy része, amit a "demokratikus" átmenetnél elvtársi segítséggel szétloptak némi júdáspénzért .
Robur
2019. július 09. 12:31
Közpénzen megint vettek maguknak valamit a férgek.
gwrf
2019. július 09. 12:22
Lőrinc elvtinek szóltak már, hogy ma is vásárolt valamit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!