Itt láthatja először felirattal a hazánkat lejárató svéd videót

2023. szeptember 21. 13:56

Gulyás Márton, Guy Verhofstadt és Judith Sargentini közös erővel ekézik Magyarországot.

2023. szeptember 21. 13:56

A Mandiner először számolt be róla, hogy a svéd diákoknak Magyarországot lejárató videót vetítenek, amelyen egyebek mellett feltűnik a Partizán műsorvezetője, Gulyás Márton, valamint Guy Verhofstadt, Judith Sargentini és a  CEU svéd oktatója, Sara Svenson. 

Korábban összefoglaltuk a videóban szereplő leghajmeresztőbb állításokat, de ha csak a saját szemének hisz, itt most megnézheti feliratozva is a teljes anyagot:

Kapcsolódó cikkek

 

Nyitókép: részlet a videóból (videa.hu)

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyurcsany-embere
2023. szeptember 23. 19:13
Miért a videára kellett feltenni? Nekem az tiltólistán van, mert folyton a fideszes szennyoldalakat ajánlja, nem beszélve az orosz propagandafilmekről amiket feltesznek rá a kormány megbízásából.
Zokni
2023. szeptember 22. 09:04
“…18 évesen szánalmas emberek mennyetek külföldön jó prosti lesz belőletek…” - írja Orbán Viktor. Hát ez az. A Fidesz. Nem tudják, mi a demokrácia. Nem tudják, hogy egy demokráciában hogyan tanítják a demokratikus ismereteket. Meg hogy egy demokráciában tudják, mi a különbség egy ország biztonsági kockázatok növekedése miatti NATO tagságra, és egy nemi betegségről szóló iskolai felvilágosító filmecske között. Meg egy demokráciában a menjetek szót úgy kell írni, hogy menyetek. Mert múlt idő.
Krupp Skya
2023. szeptember 21. 20:31
Nem tudom, de ez a bácsi inkább főrabbinak néz ki inkább, mint partizánnak, de lehet hogy nem is zsidó csak inka, vagy még inkább.
Jinx
2023. szeptember 21. 20:15
Nem kell a svéd globalistáknak annyira aggódni, ők sem szeretik Svédországot és mi sem fogjuk megszeretni. Teljes a konszenzus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!