Kilép a politikából a Le Pen-örökös

2017. május 09. 21:38

Marine Le Pen unokahúga, Marion Marechal-Le Pen kilép a politikából. A huszonhét éves Le-Pen lányt sokan a Front National jövőbeli vezetőjének tekintették.

2017. május 09. 21:38

Marion Maréchal-Le Pen bejelentette, hogy kilép a politikából. A fiatal politikusnő azt mondta, hogy „személyes döntést” hozott – számol be a Telegraph a Parisienre hivatkozva.

A francia lap szerint Marion, aki maga is tagja a Front Nationalnak erről már értesítette nagynénjét, aki egyben a párt elnöke. „Tiszteletben tartom a döntését. Tudom, hogy mennyire igénybe tud venni a politikai élet” – mondta Marine Le Pen.

Korábban arról pletykáltak, hogy Marion Maréchal átvenné a vasárnapi elnökválasztás elveszítő Marine Le Pentől a párt vezetését. A Parisien szerint a fiatal Le-Pen lány azonban azt állítja, hogy sohasem akart a politikában maradni a karrierje során.

Jean-Marie Le Pen, a Front National alapítója, Marine apja és Marion nagyapja a választások előtt egy interjúban azt mondta, hogy Marine nem alkalmas az elnökségre. Jean-Marie fontolóra vette, hogy Mariont kellett volna jelöltnek állítani. A konfliktus apa és lánya már régóta fennáll. A Front National 2015-ben kizárta a pártból Jean-Marie-t, mire válaszul az idős politikus beperelte a lányát.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2017. május 10. 08:39
Sajnalom.. Bombazo a csaj, es a szive is a helyen van.
ORLON
2017. május 10. 08:23
Feladta.Franciaország menthetetlen. Azt kapják amit megérdemelnek.
Polly néni
2017. május 10. 07:09
"...ezeknek az országoknak már csak történelmük lesz..." vagy az sem. Láttunk már ilyet
1120
2017. május 10. 00:40
Majd valami kreol/néger/arab stb. betölti az ő helyét (is). Mire ő (pláne az ő gyerekei) felnőnek, ott fehér ember nem nagyon fog labdába rúgni. Franciaország rég elveszett...és csak egy lépéssel van mögötte Németország (ha ugyan...) 100 év múlva ezeknek az országoknak már csak történelmük lesz, jelenük aligha... (Jövőjük meg ma is max. 20-30 év. A fehér ember fogy, a többi meg konkrétan szülőgép. Ez matematika.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!