Sirály: hétfőig tarthat patthelyzet

2013. március 23. 13:15

Elbarikádozták magukat a Sirály pincéjében a Marom Egyesület tagjai. Mint mondták, így kívánják fenntartani tárgyalási pozíciójukat.

2013. március 23. 13:15

Pénteken egy biztonsági szolgálat tucatnyi embere szállta meg a Sirály művészeti központot. Betörték a hely ajtaját és lecserélték a zárat is.

A Sirály nevű budapesti klubban tartózkodó fiatalok azt az ígéretet kapták, hogy hétfőn tárgyalnak velük a vagyonkezelő, illetve a főváros képviselői a helyiség sorsáról. Ezt Schönberger Ádám, a Marom Klub Egyesület elnöke, a bent lévő fiatalok egyike mondta szombaton az MTI-nek.

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
states
2016. december 10. 11:56
Ez a történet egyébként olyan, mint az a bizonyos állatorvosi ló, minden elmond erről a fővárosi zsidó szubkultúráról, amelyik gyakorlatilag 1945 óta megszállva tartja főváros szellemi életét. Schönbergerék 7 éve nem fizetnek a főváros egyik legfrekventáltabb helyén egyetlen fillér bérleti díjat sem, miközben más esetekben néhány hónapos késés esetében is kipaterolják az illető bérlőket. Majd miután az évek alatti többszöri felszólításnak sem tesznek eleget, a törvénytelenségnek véget vetni akaró polgármestert antiszemitizmussal vádolják. És a pofájukró a bőr természetesen nem dől le, hiszen ez a fajtájuk velejárója. Majd mindezek után természetesen még a jogállam, a sajtószabadság, a demokrácia felkent bajnokai is ők, és aki be akarja hajtani rajtuk a bérleti díjat, az egyrohadt fasiszta diktátor.
anegy_
2016. december 10. 11:56
A "nevükből" következik, hogy Clintonné őnagysága lehet a segítő-pajtásuk.
Nick:Hornby
2013. április 05. 00:01
Ezek mindent ingyér akarnak! Frekvenciát,klubszobát, Gerendásnak gitárestet....kárpótlást...lófax kéne ezeknek, elég legyen!!
DFK
2013. április 02. 01:06
A törvény a genetikai liberálisokra is vonatkozik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!