A korbácsos Tarlós

2013. március 23. 10:10

Nyilván, egy ilyen helyet el kell törölni a föld színéről, ilyen nem maradhat meg.

2013. március 23. 10:10
Dési János
Dési János
Népszava

„A részletek fontosak, de talán nem most. Ugyanis, hajnalban a kor új szokásainak megfelelően, mindenféle biztonságinak nevezett verőemberek jelentek meg és elfoglalták a klubbot. Einstand - ez most az övék. Az efféle nem ritka vitáknál ez azért érdekesebb, mert rögtön elterjedt, azért kell bezárni a helyet (vö.: a tengert megkorbácsolni), mert innen szerveződött a Hahá-s egyetemi mozgalom, s talán itt tervelték ki a Fidesz Lendvay utcai székháza udvarának ideiglenes elfoglalását a demokráciára figyelmeztető feliratokkal.

Nyilván, egy ilyen helyet el kell törölni a föld színéről, ilyen nem maradhat meg. Aki ujjat húz a Párttal, azt egyrészt elítélt gyilkosokkal cipeltetjük el, másrészt, leromboljuk a törzshelyét és mert jó fejek vagyunk, észak-koreai módra a családját egyáltalán nem deportáltatjuk, pedig...

Ceterum censeo: Orbánnak mennie kell!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
abraka
2014. december 08. 19:01
"Tavaj március 15-én talán ez volt az egyetlen hely a városban, ahol senkin (senkin!) nem volt kokárda. Mond ez valamit?" Mond. Annyit, hogy megbuktál magyarból. De: "Hol van már a tavalyi hó?"
enes
2014. február 27. 12:15
"...Amióta tarlós a polgármester... Az utcákon elképesztő mocsok van, reggel is, a külföldiek utálkozva mentek a szétdobált üvegek a szélben kavargó szemét, emberi és állati ürülék között, a belvárosban..." Elképesztő! Demkáj alatt nyilván nem így volt... Arra fogni, aki rendezni akarja...hihetetetlen...
OrangeOrder
2013. augusztus 10. 16:52
Hülye. A védenceid már 2011-ben nagy könnyek között bejelentették, hogy vége a helynek. http://siraly.co.hu/content/content_208.html Akkor most mi a fasz van?
atila68
2013. május 18. 16:59
The senior expert naczi of nepszava strikes again! Valaki kapcsolja már ki a számítógépet az íróasztalán!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!