A Sirály pincéje

2013. március 28. 18:32

Hát, ha Fidesz lennék, én is bezáratnám a helyet.

2013. március 28. 18:32
Kettős Mérce
Kettős Mérce

A Magyar Nemzet cikke viszont arra is kitér, hogy az amerikai filozófus-aktivista Alinsky módszereit használja az ellenzék, mind Bajnai, mind a Fidesz-székházfoglalók. Tehát egyértelmű, hogy Bajnai szervezte a Fidesz-székházfoglalást. Azt is tudni lehet az Index cikke alapján, hogy a kormányzat szerint a Fidesz-székházfoglalást a Sirály pincéjében szervezték, és ott volt korábban egy HAHA-fórum is. A HAHA-t pedig Soros György fizeti, ezt már többször is elmondták a jobboldali újságírók tehát igaz. Összefoglalva:

Bajnai Gordon, Gyurcsány Ferenc, Schiffer András, Mesterházy Attila és Karácsony Gergely a Sirály pincéjébő, Alinsky módszereivel szervezte közösen a székházfoglalást, a HAHA-t, a hóhelyzet utáni mocskolodást, Szaniszló Ferenc kitüntetésének visszavételét, az alaptörvény negyedik módosítása elleni kiállást, és még kitudja mit, Soros György pénzéből.

Hát, ha Fidesz lennék, én is bezáratnám a helyet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lavor
2013. március 29. 08:57
Van egy olyan érzésem, hogy még a végén a kormánynak kell majd magyarázkodnia, bocsánatot kérnie, mert be akart záratni egy törvénytelenül működő kocsmát.
kamasuka
2013. március 29. 08:19
Balfasz kettős mérce, balfasz liberális mocskok.
Zod
2013. március 29. 07:37
De tényleg! Hát nem elképesztő antiszemitizmus,hogy egy zsidónak éppúgy fizetnie kéne mint egy gójnak?!
ÁrPi
2013. március 29. 02:10
Kettősmérce!(blog) HaHa megmarom magam. Minden sirályt megkérnék hogy dobja be a becsületkasszába a pia árát - ó nem, az egyetemi szemeszterek százikszezer forintját dobja az egyetemi pénztár hmm.. ...becsületkasszájába, ha nem röghözkötve akar élni egy sötét (királyutcai) pincében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!