Gyászoljuk Bajor Imrét

2014. augusztus 06. 19:22

Megrendüléssel értesültünk Bajor Imre haláláról. Sokunk számára neve egyet jelentett a rádiókabaréval, néhányunknak pedig volt szerencsénk barátunknak tudni őt.

2014. augusztus 06. 19:22
Párbeszéd Magyarországért
Facebook

Megrendüléssel értesültünk Bajor Imre haláláról. Sokunk számára neve egyet jelentett a rádiókabaréval, néhányunknak pedig volt szerencsénk barátunknak tudni őt. Kivételes tehetséggel és humorral megáldott színész volt, de ami ennél fontosabb: jó ember volt, és az is maradt a végsőkig. Súlyos betegségét méltósággal viselte. Osztozunk a gyászoló család fájdalmában.

Őszinte részvétünk!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2014. augusztus 07. 14:47
A sok bunkó fideszes megszólalás jellemez titeket ! Csak gratulálni tudok a "magas erkölcsi" színvonalatokhoz !Ennyit tudtok meg a püffedt pávatáncos képét csókolgatni. Ezért tart itt az ország. Szerencse hogy már nem kell egy levegőt szívnom a fideszes "kultúrlényekkel" !!
Box Hill
2014. augusztus 07. 13:37
Azért azt megjegyezném, hogy korai halálában része lehetett annak, hogy olyan területen kezdett üzleti vállalkozásba, amihez nem értett: vendéglátás.
c.i.garetta
2014. augusztus 07. 12:16
Amúgy Bajort Isten nyugosztalja!
c.i.garetta
2014. augusztus 07. 11:51
Remélem,libásgordi hasonló leveleket küldözgetett azoknak a családoknak is, amelyek a családfőt veszítették el miatta!Szemforgató,nyomorult gyilkos!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!