Házkutatósdi

2022. február 25. 10:13

Az ellenzék minden alkalommal politikai támadásról beszélt.

2022. február 25. 10:13
Szalai Anna
Népszava

„Sűrűsödnek a házkutatások az ellenzéki oldalon. Először Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes lakásába és a Városházára vonultak ki tavaly a hatóság emberei a Városháza el(nem)adása okán. Majd a Momentumos Cseh Katalinhoz köthető vállalkozásnál kutakodtak. Most hétfőn az Iványi Gábor vezette Oltalom Karitatív Egyesület Dankó utcai központjában jelentek meg házkutatási paranccsal, szerdán pedig Horváth Csaba zuglói polgármesternél borogatták ki a karácsonyfadíszes dobozt.

Az ellenzék minden alkalommal politikai támadásról beszélt, Horváth pedig kijelentette: »két napja Iványi, ma én, holnap bárki, aki nem kívánja ezt a rezsimet hatalomban tartani«. Erős párhuzam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemmondom
2022. február 25. 18:08
Úgy látszik, hogy a zuglói történések már menthetetlenek. Ez érződik ki az újságíró elvtársnő cikkéből is, de egy derék húzással azért lefröcsköli a fideszt - nem vádként mondom, hiszen ez a dolga.
csulak
2022. február 25. 14:45
Veded a bunozoket ? igaiz baloldali libernyak vagy !
Zod
2022. február 25. 13:55
Völner Pál nyilvánvalóan bűnös mert meggyanúsították, bírósági tárgyalásra nincs is szükség, Orbán Viktor monnyonle! Horváth Csaba maszületett bárány, üldözi a diktatúra!
sasszem
2022. február 25. 13:27
"Pöttyös" Panka! Gondolom boldogtalan lánykorodból ismerős a megszólítás. Erős párhuzam? NEM! SOK A TOLVAJ!!!!!!!!!!! Ajánlom neked, nézz utána, hogy a munkaadód fizeti-e utánad a járulékokat, ha nem, akkor te is jelezd a NAV felé, mint az Iványi alkalmazottai! Csapdle Csacsi meg egy szimpla, korrupt, balliberálkopmmunista!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!