Így foglalták el a Sirályt

2013. március 25. 09:16

Volt, aki próbálni szeretett volna, de nem engedték be a biztonságiak.

2013. március 25. 09:16

Pénteken mintegy nyolcvan fiatal akadályozta meg, hogy a főváros újra birtokba vegye a tulajdonában lévő belvárosi klubhelyiséget, a Sirályt. A fiatalok szerint a Király utcai helyiséget évek óta a Marom Klub Egyesület használja a Főpolgármesteri Hivatallal kötött szerződés alapján.

Tarlós István főpolgármester vasárnap azt közölte a Sirály a zsidó pészachra és a keresztény húsvétra való tekintettel haladékot kap, ám az ünnepek után az érintetteknek el kell hagyniuk a fővárosi tulajdonú ingatlant.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
*ufó*
2013. március 25. 10:37
csudálkoztok itt, mintha nem tudnátok, hogy tarlóst a komcsi fidex banda rakta pozícióba, ennyi a sztori, és nem több, úgyhogy hiába sírdogáltok itt a neten, szokjátok meg, hogy nektek kuss van, amíg a komcsik uralkodnak :)
armanyi
2013. március 25. 10:20
zártkörű - érted zártkörű na ez a szemitizmus és ez volt előbb csak utána az antiszemitizmus
nyugalmazott tanár
2013. március 25. 10:13
Ezeknek fel kellene ajánlani valamelyik szemétlerakó telepet. Ott prformanszozhatnának maguknak kedvük szerint.
kjkj945
2013. március 25. 09:38
""ogszabályok a gojokkal szemben. "Felebarátodat nem szabad megrabolnod, de ez nem vonatkozik gojra, aki neked nem felebarátod: egy gojt szabad megcsalnod és tőle uzsorát venned"" """Aki a gojnak visszaadja a talált jószágát, annak az Úr sohasem bocsát meg." (Sanhedrin 76b.)"" ""Minthogy a talmudzsidó a gojokat csak állatoknak tekinti, könnyen megérthetjük, hogy mekkora jelentőséget tulajdonítanak ők a keresztényekkel szemben letett eskünek. És, ha egyszer a Talmud a nemzsidók vagyonát és vérét a zsidók föltétlen tulajdonának jelenti ki, elképzelhetjük, hogy minő komikusnak tűnik föl a talmudzsidó előtt. mikor a goj az enyém-tied felől kezd vele vitatkozni. A talmudzsidó tehát, mikor esküt tesz valamire, azzal a mentalitással teszi, hogy az úgyis semmis. ""
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!