Véget ér a Malév kálváriája

2016. október 01. 11:15

Öt éves vergődés után szűnhet meg a Malév, miután most elkészült a cég felszámolási zárómérlege. A cégjegyzékből azonban így is csak februárra törölhetik a céget, egy azonban biztos: a hitelezők fillért sem kapnak.

2016. október 01. 11:15

Elkészítették a Malév felszámolási zárómérlegét – írja a Népszabadság. A lap információi szerint a 2012. február 3-án leállt céget a leállás ötödik évfordulója körül törölhetik csak a cégjegyzékből.

A bedőlt cég hitelezői 200 milliárd forintos követeléssel terhelték a céget, amely azonban felszámolásakor még a dolgozók végkielégítését sem tudta kifizetni, így a hitelezők nem látják viszont a pénzüket.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2016. október 01. 15:32
Szégyen hová süllyedt Magyarország 90 óta. Amit Kádárék fölépítettek azt az Mszp-Fidesz tandem mind egy szálig elherdálta. Nagymúltú gyáraink, világhírű szolgáltatóink tucatjait adták el, szüntették mg. Ma már nincs itt semmi ami magyar. A fiatalok elmenekültek, helyüket négerekkel, arabokkal, külföldiekkel kívánják betölteni. Magyarország legsötétebb időszaka az elmúlt 25 év. Takarodjon el ez a két párt a magyarok életéből! Szebb Jövőt!
Akitlosz
2016. október 01. 13:06
"A bedőlt cég hitelezői 200 milliárd forintos követeléssel terhelték a céget, amely azonban felszámolásakor még a dolgozók végkielégítését sem tudta kifizetni, így a hitelezők nem látják viszont a pénzüket." S ez így törvényes? Hogyhogy senki nincsen börtönben csődbűntett, sikkasztás vagy akármi miatt, ami miatt eltűnt az a több mint 200 milliárd forint? Hogyhogy nem szálltak rájuk a végrehajtók? Csak volt a cégnek valami irodája, eszközei. Borzasztó, hogy Magyarországon büntetőjogi következmények el lehet tüntetni más emberek pénzét.
gyurmandia73
2016. október 01. 12:32
Köszönjük szépen Oszkó Péter!
gudmen
2016. október 01. 11:52
durvaanyátokat fidmszp maffia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!